Događaji:


 

Prava Crna Gora


Jarac

Od 21. decembra do 20. januara

 

Pod uticajem Saturna ovaj znak je zemljani znak i sa ostalim planetama sa kojim stoji u zavisnosti daje dobre osobine i to: nepokolebljivost, uzdrzljivost, podstice na ambicije postovanje svega sto svojim postojanjem to zasluzuje. Negativne osobine su to sto voli snobovski zivot, pesimista, jednostran i svojevoljan.

 

Čovek rodjen u ovom znaku odlikuje se sposobnoscu, prakticnoscu. On je ambiciozan i temeljit. Ume da razmislja i organizuje da drugi rade za njega. Inace veoma pouzdan i poverljiv. Kada uoci cilj i zeli ga postici on ce napredovati ka tom cilju. To moze biti sporo. Ali on stize na cilj. Za coveka u ovom znaku ima poslovica "Spor ali dostizan". Ove osobine dolaze same od sebe coveku ovog znaka, a iz sklonosti da sve planira, belezi, radi po utvrdjenom planu, ne zeli da izmislja i time da gubi u realizaciji svojih planova vec uvek radi na osnovu isprobanih metoda. U shvatanju je nepokolebljiv. Sa okolinom nemaju vremena za sklapanje tajnih prijateljstva iako u sustini zele imati iskrenih prijatelja.

 

Žena rodjena u ovom znaku ima odlucnost u resavanju problema na njenom putu. Vrlo je jednostavna i prakticna. ume da stedi i vreme i novac. U stvarnost gleda otvorenim ocima. Osecajna i duhovita. Drugi je rado slusaju jer ima takta. Ako se nadje u situaciji da daje svoja misljenja ona se trudi da bude korektna i sto realnija. Ne ceni nepromisljenost i hrabrost koja ima posledice, vec taktinu, snalazljivost i odmerenost.

 

LJUBAV I BRAK

 

Muskarac u ovom znaku rodjen je veoma ljubazan i pun razumevanja kako za drustvo, tako i u porodici. To je idealan suprug. Pre zenidbe on je veoma drustven i moze se videti sa devojkama, kao i u drustvu mladica, uvek veseo i raspolozen za salu. Kada se ozeni on postaje pre svega idealan suprug pa tek onda dolaze do izrazaja druge osobine kao sto je posao ili drustvo van kuce.

 

Zena rodjena u ovom znaku je vrlo zatvorena licnost. Ne voli prevelike neznosti iako ima predispoziciju da iskreno voli svog bracnog druga. U braku je verna, domacica je izvrsna, bracnu zajednicu ne bi raskinula cak ni onda kada je njen partner maltretira.

 

POSLOVNOST

 

Ovaj znak je pod uticajem planete Saturn. To je planeta isljucive pravednosti, naprednog rada i melanholije. To su pouzdane i veoma poverljive osobe. Dobre poslovne i drustvene veze mogu imati sa znakom Ribe, Raka, Skorpije i Blizanca. Medjutim svi poslovi sa osobama iz spomenutih znakova nisu puno perspektivni. U poslovima trajnije veze mogu imati sa Jarcem, Lavom i Strelcem. To je zbog toga sto im osobe iz ova tri znaka daju potrebnu energiju za savladjivanje prepreka i postizanje odredjenih ciljeva.

 

ISHRANA

 

 

Osobe rodjene u ovom znaku cesto imaju problema sa cirkulacijom krvi i zato moraju da vode racuna o ishrani. Trebalo bi da izbegavaju masna mesa, alkohol i cigarete. preporucuje im se dijeta na bazi pirinca i crnog hleba. lako postaju melanholicni, uzimaju mnogo alkohola i lekova da bi se izvukli iz takvih stanja, a to moze biti veoma opasno.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 1219   Danas   82   Juče   541     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik