Događaji:


 

Prava Crna Gora


Ovan
0d 21.marta do 20. aprila

 

Ovaj znak je pod uticajem Marsa I Plutona. Ako imamo u vidu osobine Marsa I uticaja drugih planeta I Sunca koje je ovde u egzaltaciji, zatim Jupitera, planete sa dobrim osobinama, Ovan ima pozitivne strane a to su velika preduzimljivost I aktivnost, zatim odlucnost I pronicljivost, hrabrost sto mu daje osobinu da govori uvek ono sto misli da je I ispravno, da se za istinu bori ali na svoj miroljubiv nacin. Sposoban je da rukovodi poslova. Pod dejstvom istih planeta ima I negativne osobine kao sto je nestrpljivost, nagloz I bezobzirnost.

 

Čovek rodjen u ovom znaku je hrabar, svoja zapazanja govori neplaseci se posledica. Ima talenat da se bavi naucnim radovima. Zeli da svojim bliznjima bude od pomoci. U poslovima pokazuje izuzetno zapazanje I sposobnost. Sposoban je da mnoge poslove koje bi za drugog bili bez ikakvog izgleda resi I dovrsi. Zelja za velikim poduhvatima teznja da sve konce ima u rukama, da rukovodi, to su glavne njegove crte. Voli sport I ukoliko se sportom bavi vremenom dostize velike rezultate. Medjutim, zbog stalne preokupiranosti poslovima, obicno za sport nema vremena. Covek Ovan ne trpi podredjeni polozaj. On kao I Lav tezi uvek ka vrhu. Voli da radi I da oseca za svoj rad punu odgovornost. Njegove osobine pored ostalih su I velike ambicije. Sposobnost da misli I na svoje bliznje odnosi se I na porodicu. U braku on radi, planira uvek misleci na svog bracnog druga.
Kao negativna osobina coveku rodjenom u ovom znaku moze da se pripise naglost u donosenju odluka I nestrpljenja. Njegova vrela krv utice na donosenje takvih odluka, koje ponekad mogu da budu nedovoljno zrele, te nije na odmet da druge saslusa ako imaju dobar predlog. Takodje I nestrpljenje je negativna osobina. Ali ukoliko ga osobe u njegovoj okolini poznaju, mogu uticati na donosenju akcija I zapocinjanja uspesnih poslova.

 

Žena rodjena u znaku Ovna ima u svome karakteru jaku zelju za samosticanjem. Ovo se narocito ispoljava u prednjacenju kada su u pitanju poslovi I zelja za davanjem svoga misljenja. Znaci naklonost za svadjom I zelja za gospodarenjem, medjutim, u vecim odstupanjima.
Radi se o vremenu rodjenja, odnosno tim ima izraziti tip zene rodjenih pod ovim znakom I sa mada li se ono nalazi u pocetku ovog znaka u zodijaku ili tokom aprila. Zenske osobe rodjene u Martu su vrlo dusevne I nisu nimalo komplikovane. Dok osobe rodjene u Aprilu su vece pricalice ali u pogledu poslovnih mogucnosti pokazuju mnogo vise elana I organizatorskih sposobnosti.


LJUBAV I BRAK


Muskarac rodjen u ovom znaku je veoma ambiciozan. Mnogo radi I postize uspehe. On stalno planira, kombinuje, stvara u mislima planove I pretvara ih u stvarnost, pri tome uvek misleci I na svog bracnog druga. Njemu se dobadaju zenstvene I inteligentne devojke.
Obzirom da puno radi nema vremena da se posvecuje mnogo zenama. Ali on je vezan za nju I dobar je bracni drug, ali potrebno je da mu se prepusti vodjstvo I da mu se u svemu popusta. Jednom reciju on je jedinstven samo ako ste vi u stanju da odrzite mir u kuci.

 

Zena rodjena u znaku Ovna takodje je vrlo ambiciozna I u pogledu ona je veoma slicna muskarcima. Medjutim, u pogledu ljubavi I zajednickog zivota ona se razlikuje. Pokazuje veliku dozu ljubomore. Od svog muza trazi potpunu vernost. Iako se sama nemoze pohvaliti da ne naginje avanturama. Ona je ipak idealan bracni drug. To se ogleda narocito u teznji da preuzme domacinstvo I svu odgovornost za porodicu.

 

POSLOVNOST


Rodjene pod ovim znakom odlukuju ambicije I smeo intelekt. Mraljivost Jarca I upornost Bika odgovaraju ljudima u znaku Ovna. Inace naj atraktivnije za Ovna su Skorpije. Sa njima im nikad nije dosadno bez obzira o kakvim se odnosima radi. Naravno vrlo su uspesne I poslovne veze. Sa Ribama I Rakom mogu imati nestalne odnose jer su promenljivih osecanja kada su oni u pitanju. Dominiraju nad Lavom I Strelcem. Uspesno saradjuju sa Blizancima I Vodolijom ali samo na kratke staze.

 

ISHRANA

 

Osobe rodjene u znaku Ovna po pravilu vole dobru kuhinju I kvalitetna vina. Medjutim, ponekad jedu neuredno, u stanju su da veoma brzo unesu u sebe velike kolicine hrane. Sa godinama to moze da izazove stomacna oboljenja. Obicno mnogo vole meso a ponekad moraju da ga izbegavaju jer im ne prija.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 1208   Danas   71   Juče   541     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik