Događaji:


 

Prava Crna Gora


Strelac

Od 21. novembra do 20. decembra

 

Pod uticajem Jupitera ovaj znak, u zavisnosti od ostalih planeta i zvezda, ima u sebi pozitivno: slavoljubivost, naklonost za sport i prirodu i pronicljivost. A lose osobine su: nedostatak takticnosti i sklonost za neljubazno ponasanje.

 

Čovek rodjen u znaku Strelca voli prirodu, vrlo je drustven i veseo. Po prirodi je istrazivac. Veliki je optimista. A posle eventualnog neuspeha ume da predje u drugu krajnost. Narav ima zestoku i naglu pa je prebrz u donosenju odluka. Moralne osobine ima visoke. Ne voli da izneveri prijatelje. na njega se covek moze osloniti i racunati na pomoc. Medju mnostvo ljudi on voli da pronadje prijatelja. Samosvestan je i poseduje vrlo veliku zelju za zivotom sirokih mogucnosti, ne voli da sitnicari, po prirodi. Ume da iskoristi priliku ako mu se pruzi da se obogati.

 

Žena ovog znaka pokazuje veliku sklonost za intelektualnim profesijama. Zbog ove osobine ona voli da je na poslu van kuce, da zaradjuje sto je potrebno za zivot i da u neku ruku bude, iako zivi u braku samostalna. Uopste za samostalne poslove vrlo vicna. Ona prosecno postavlja stvari i radi ono sto je naucila, ali to radi sa voljom i velikim elanom. Ukoliko vidi da ne moze naci supruga koji joj odgovara, radije ostaje neudata. Znaci osoba za samostalnost kod nje moze biti i preterana. Ume da ceni dobro. Vrlo je gostoljubiva.

 

LJUBAV I BRAK

 

Muskarac rodjen u znaku Strelca voli provod, menja objekte ljubavi ali samo dok jos nije stupio u brak. Kada odluci da se ozeni i izabere jednu od devojaka on je onda veoma odan suprug. Ne voli da mu gazdujete u kuci, ali ni on nece ometati svog partnera, suprugu u njenim poslovima. uglavnom je vrlo duhovita i to mu je glavno oruzije da odrzi bracnu srecu.

 

Zena u znaku Strelca veoma je okretna i samostalna. Ona prilikom stupanja u brak nastoji da munjevitom brzinom osvoji i zaokupi bracnog druga tako da nadalje u svemu bude glavna. Medjutim ako u tome i ne uspe ona nije ljuta. Naprotiv ona oseca izvesnu naklonost prema svom suprugu, kao jacem, jer nije mogla da ga pobedi. Ukoliko naidje na razumevanje ona je odlicna domacica i majka. Pokusava da razumno utice na postupke supruga. Smatra da je dovoljno samostalna, sto i jeste, te se ne zeli prilagodjavati ni u cemu. Trazi apsolutnu vernost a licno je potpuno verna, posebno ako ima voljenog coveka za supruga.

 

POSLOVNOST

 

Ovaj znak je kao i Riba pod uticajem Jupitera. To je planeta srece, sporta i lova. Osobe rodjene u ovom znaku vole putovanja, podlozni su verovanju religiji i veliki su optimisti. Sa osobama istog znaka Strelac nema trajnije veze ni poslovne ni drustvene. Strelac je izuzetno jake licnosti pa im je prijatno u drustvu sa Rakom, Skorpijom i Ribom. To dolazi otud sto ih osobe iz ovih znakova umeju saslustai i diviti im se. Poslovno a jos vise drustveno vezuju se sa Ovnom i Lavom.

 

ISHRANA

 

Zivahni, zainteresovani sa sport, uvek u pokretu. Covek rodjen u znaku Strelca nije sklon gojenju, bar do 40-te godine. medjutim, kasnije se situacija menja, jer odjednom postaju nepokretni i velike pristalice dobrog jela i dobrog pica. savetuje im se da izostavljaju veceru ili dorucak.

 

svi popusti akcije crna gora montenegro


Akademija Oxford

Autentik.rs Popusti

Zdravstveni Turizam Srbije

Međunarodni festivalProdaja i servis računara


Ukupno 1257   Danas   120   Juče   541     
Sva prava zadržana - Agencija Autentik