Događaji:


 

Devica

Od 21. avgusta do 20. septembra

 

Ovaj znak je pod uticajem Merkura, koji je ovde vladar. Sa ostalim planetama i zvezdama deluje na ljude rodjene u ovom znaku te oni imaju pozitivne osobine da su vrlo usluzni metodicni i znaju da ocene sta je dobro ili lose. Negativne osobine su sitnicarstvo i sklonost za svadju. U profesionalnom smislu najbolje im stoji zanatstvo.

 


Čovek rodjen u znaku Device je ispitivacke prirode, vrlo je ambiciozan i to narocito na poslu. Za proucavanje i iznalazenje novih poslovnih elaborata, kao i u ucenju ne pokazuje neke narocite sposobnosti. Ali su za prakticni deo posla skoro nezamenljivi. Covek u ovom znaku se trudi da je uvek ispravan do kraja. Ima cvrst karakter. Voli da ispoljava svoj izuzetan smisao za humor. Nije mnogo romantican i uvek se trudi da sve sto radi ima zdrav razum. Strog je u ocenjivanju poslova drugih ljudi. Ume da kritikuje sve sto smatra da nije ispravno. Otuda i njegova sklonost da licno bude potpuno tacan. Ima naklonost za glumu. Pokazuje sporost i kad ga bezvoljnost ili dosada opsedne ume da ujeda i zakera. Svoju veliku mogucnost prilagodjavanja upotrebljava samo po nekad ako za to ima odredjen interes.

 


Žena u znaku Device narocito je dobra domacica. Ume da oceni dobro i zlo i da se prilagodi kako u braku tako i na poslu. Njena je logika ceni drugoga da bi ljudi cenili tebe. Ona se trudi da svoje stanje uvek poboljsa. Njene preokupacije nisu ambicije za velicinu vec za sigurnost u opstanku. Ona najvise profesionalno moze da postigne kao uciteljica, sluzbenica ili bolnicarka. Znaci zanimanje gde nema mogucnosti da se postigne visok polozaj, ali gde se trazi istrajan rad i pozrtvovanje.

 


LJUBAV I BRAK


Muskarac rodjen u znaku Device vrlo je karakteran kako na poslovima tako i u ljubavi. Narocito u drustvu zene ja sposoban da ispolji svoj izuzetan smisao za humor. Nije po prirodi romantican. Ali ako se veze za jednu devojku i s njom se ozeni on je vrlo veran suprug i prijatelj. Devojku uzima tek posto se sa njom duze vreme poznaje. Konkretno u braku se trudi da bude primeran ljubavnik, suprug i otac.


Zena rodjena u znaku Device je veoma slicna po spoljnim osobinama muskarcu u istom znaku. U braku je veoma verna i pouzdana i odlicna je domacica. Kao majka je takodje odlicna i vicna cuvanju dece. U svim mogucim nastupanjima, kao majka i supruga je temeljita i razumna te bi se moglo reci da kod nje preovladjuje zdrav razum i praktican smisao za zivot.

 


POSLOVNOST

 


Ovaj znak je pod uticajem Merkura. Za osobe rodjene u ovom znaku svojstvena je ostrina duha. Jedno od osnovnih svojstva Device je inteligencija i samodisciplina. Kako kod njih ne preovladjuje osecanje, retko sretnu trajnija i cvrsca prijateljstva. Pazljivo odabiraju osobe koje ce im biti prijatelji. Retko im se desava da imaju uz sebe "prepreke" koje ih proganjaju. Sa Bikom i Jarcem ostvaruju dobre poslovne veze. Najtrajnije i najznacajnije prijateljstvo - poslovne veze ostvaruju sa osobama rodjenim u znaku Ribe. Sa Blizancima i Vodolijom takodje ostvaruju dobre poslove, cak bolje nego sa Bikom ili Jarcem. Vaga ih privlaci intelektualnim kvalitetima, a kod Strelca nailazi na sustinsku pomoc, savetodavnu narocito kada je u pitanju izdrzljivost u poslu i energicnost.

 


ISHRANA

 

Osobe rodjene u ovom znaku imaju osetljiv stomak i unutrasnje organe. Zbog toga cesto pribegavaju dijetama, odlaze u banje i moraju da se odreknu nekih vrsta hrane. Preporucuje im se da izbegavaju obilne obroke i da ne ostaju dugo za stolom. Pre nego sto se odluce za neku dijetu za mrsavljenje treba da potraze savet lekara.

 
Ukupno 478   Danas   478   Juče       
Sva prava zadržana - Agencija Autentik