Događaji:


 

Lav

Od 21. Jula do 20. avgusta

 

Pod uticajem je sunca i po tome je jedini u zodijaku. Kao takav je vatren znak i muske domicilj. Ima pozitivne osobine plemenitosti, ponosan na sebe i svoje sposobnosti i samo svestan je u odnosu na druge. Negativne osobine su sto je egoista i siledzija.

 

Čovek rodjen u ovom znaku je veoma vitalan, preduzimljiv, drzi do svoje reci i vrlo je samopouzdan, insistira da bude uvek u centru paznje i da po svaku cenu sadrzi pozicije iznad drugih. To se moze lako razumeti jer znak Lava je u stvari znak polozaja. Ne voli da mu se naredjuje. Zeli da radi, da mu se da puno poverenje za posao te da on pokaze svoju sposobnost. Okolinu zeli i voli, ima naklonosti da sebe prikazuje i dokazuje se mnogo puta u boljem svetlu nego sto u stvari jeste. Voli neuobicajna zanimanja kao sto su: novinar, politicar, glumac, i slicna gde postoji mogucnost stalnog uspona i pozicije dominantnosti. Na primer u preduzecu to je covek koji se trudi da sebe istakne iznad svojih kolega a da bi to postigao vrlo je vredan, pomaze mladjima, daje savete ali se treba cuvati prekomernih saveta, da bi ih okolina uvek prihvatila. Naravi prgav je, sklon je svadji, ali nije zlopamtilo.

 

Žena rodjena u ovom znaku lepem je spoljasnosti i sa mnogo osobina i pozitivnih i negativnih koje ima covek u istom znaku. Njena sigurna pojava i otresitost mogu se primetiti na svakom koraku kada pridodamo tu i samopouzdanje i smelost u resavanju problema vidimo uglavnom njene osobine. Zena Lava je obicno u centru paznje u sredini u kojoj se krece. Vrlo je duhovita vredna te se za nju obicno u narodu kaze zena vatra. Po vernosti se takodje odlikuje kao i po duhovnosti. Ima dosta umetnickog smisla i uspeha na tom polju. Ume da se doteruje te u drustvu izgleda vrlo elegantno.

 

LJUBAV I BRAK

 

Muskarac rodjen u znaku Lava ne voli da mu se naredjuje. Inace veoma je nezan i topao. Zato je dobar suprug. Na svoje obaveze misli i zeli da obraduje svoju suprugu sto ce cesto i ciniti. Medjutim, moze se vlro cesto desiti da je ne obraduje onda kada se njegova supruga nada. Na primer zaboravi da kupi poklon za rodjendan. Ako se ozeni zenom znaka Ovna ili Strelca ostvaruje jako dobru zajednicu. Ali i tada zbog pojedinih njegovih postupaka moze doci do povremene bure.

 

Zena rodjena u znaku Lava je sarmantna i kao devojka je vrlo vidjena u svakom drustvu. Ukoliko se uda za pravog partnera njena sklonost za promenom potpuno izcezava i ona moze biti idealna supruga i domacica. Medjutim, ne moze se prenebregnuti da ce njena strast i naglost povremeno izazvati trzavice u kuci. No obzirom na ostale njene kvalitete, ove trzavice se mogu smatrati kao nuzna promena, te posle toga nastaju nove simpatije i jaca ljubav.

 

POSLOVNOST

 

Jedini za svog pokrovitelja ima Sunce, sbog cega i vazi kao vatreni znak koji ima pretezno pozitivne osobine. Previse inpulsivna priroda nagoni ih da mogu otici iz krajnosti u krajnost. Zbog osobine da se istice i vec pomenutih drugih osobina oni najvise poslovnosti mogu ostvariti sa osobama rodjene u znaku Vodolije. Sa Strelcem takodje mogu uspesno raditi ali ne tako sigurno. Najuspesnija njihova saradnja je sa Blizancem i sa Vagom. Skorpiju, Raka i Ribu ne cene ali bi trebalo da sa njima budu oprezniji. U poslovnom pogledu ali samo u poslovnom odgovaraju im Bik, Devica i Jarac.

 

ISHRANA

 

Mnoge osobe u znaku Lava imaju srecu da pocnu da se goje tek kada duboko zadju u godine. U njihovom organizmu razmena materija veoma dobro funkcionise pa zbog toga mogu da jedu sve sto pozele. Trebalo bi da izbegavaju neurednu ishranu, suvise zacinjena jela egzoticne specijalitete.

 
Ukupno 568   Danas   568   Juče       
Sva prava zadržana - Agencija Autentik