Događaji:


 

Raspored planeta

 

 

Iz ocrtavanja glavnih osobina planeta u zodijaku vidimo da po astrološkom tumačenju ima dobrih i loših planeta, odnosno zlotvora i dobrotvora. Dobrotvori su: Jupiter, Venera i oba svetla Sunce i mesec. Zlotvori su: Mars, Uran, Saturn, Neptun i Pluton. Merkur je neopredeljen jer može da bude dobar i loš zavisno od društva, to jest sa kojom je planetom vezan u horoskopu.

Obzirom da se u času rođenja deteta sve planete i zvezde nalaze u zodijaku sasvim je normalno da i sve stoje u nekoj vezi sa horoskopom tog deteta. Međutim da li će biti to dete u životu srećno, nesrećno, pametno ili zloćudno, zavisno je od toga koja je od ovih planeta najviše izražena u njegovom znaku horoskopa.

Svaki astrološki znak Zodijaka uvek stoji pod vladavinom jedne planete ali u tome istom znaku imaju uticaja i druge planete zavisno od daljine.

Znači planete se neprestano kreču, prolaze kroz znakove zodijaka, tako da dolazi do raznih zavisnosti i nezavisnosti između planeta, a te sve kombinacije se uzimaju u obzir za sastavljanje horoskopa. Svaki sat pripada jednoj planeti. Zato astrolozi i tvrde da je važan sat rođenja.

 

 

 
Ukupno 670   Danas   670   Juče       
Sva prava zadržana - Agencija Autentik